СЕДМИЧНИ КЛАСОВЕ за деца от 4 до 8 год.

PROMO $20 - September 21st and 28th 


“Здравейте, сладури! Нямам търпение да танцуваме и да се забавляваме! Очаквам да ми кажете коя е любимата ви музика! Партииии!!!

И сега за програмата на Парди денс:
Всеки урок ще протича по следния начин: загрявка, енергични лесни танци от различни стилове, изучаване на основния за сесията танц, кратко разтягане на по-спокойна музика, финал с танцови игри.
Всяка сесия съдържа 7 урока с подготовка на различен танцов стил, който накрая децата представят в кратко парти-шоу пред родителите. Сесиите са в следния ред: самба-аше, меренге, регетон, хитова музика, бачата, салса.”

— Elena Bali


ЦЕНИ:
$15 за един клас
$40  за 4 класа в рамките на един месец.                                                               $30  за 4 класа в рамките на един месец за деца от едно семейство.
ПРОГРАМА

SALSA , LATIN AND MODERN DANCE

Footwork and Couple dance skills | Boys and girls are welcomed | No experience , no partner are required 

 


Повече за Елена Бали - инструктор

Елена Бали е учител по танци, международен инструктор от Европа. Бали е артистичният й псевдоним. Дипломирана е като балетен педагог в Националната Музикална академия - България. Опитът й като преподавател по танци е 19 години работа с възрастни, 13 години - с деца (в Частни детски градини и училища), около 7 години - с глухи актьори от театър "Мим-арт". Елена танцува и учи хората на салса, бачата, самба, джаз балет и други. Като дете е увлечена от  класически балет, по-късно се занимава професионално с модерен балет в "Дива" и "Сатен", като участва в "Каналето", "Хъшове" и други телевизионни предавания и концерти , гастолира в чужбина. Но влечението към екзотичните танци надделява и Елена започва да танцува, изучава и преподава карибски и бразилски . Създава своя школа по салса в София и във Варна със сценична група. Преподава в НАТФИЗ етно-сценични танци. От 2005 г. Елена всяка година в канена като танцьор и инструктор в международни танцови фестивали в България, Белгия, Холандия и други европейски страни. От 2005 тя е член на Българската професионална асоциация, член на Световния танцов съвет. Така тя сертифицира учениците си и е жури от 2009 до 2011 на квалификациите за Световното първенство по салса, провеждащи се в Лос Анжелис. 

От 2012 г. Елена Бали менажира единствената по рода си в България сценичната група за карибско, бразилско и афро-шоу "Амазония денс проджект", в което подготвя танцьори от три континента - Европа, Африка и Латинска Америка.