Back to All Events

Хайде да танцуваме

ХАЙДЕ ДА ТАНЦУВАМЕ!
е приятна и релаксираща форма на общуване в съботната вечер.
Подходяща е за всички, които имат желание да се насладят на хубава музика, лека почерпка и да открият себе си чрез таците в компанията на приятели, близки и любими, както и да се запознаят с нови хора.

Като водещи в рубриката, ще бъдат канени различни хореографи и танцьори.

Вход $20 ($30 за двама) включващ:

Коктейл, музика, танци и високо настроение!

Местата са ограничени и гарантирани само с предварителна резервация!

☎️ 1.224.800.1538
----------------------------------

Тема: Карибско парти

САЛСА - един от най-популярните танци с корени от Куба, развиващ се в различни стилови направления.
БАЧАТА - страстен, приятен за усвояване, позволяващ импровизации.
МЕРЕНГЕ - изключително лесен като стъпки, заразяващ моментално с екзотичния си ритъм.
И трите стила се танцуват по двойки, зареждат с енергия, разтоварват от ежедневието. Контактът между партньорите развива важни умения - за водене (у мъжа) и за следване (от жената), които са ценни в живота на всеки. Партньорите постоянно се сменят и така се обогатяват опитностите ни.
Внимание! Екзотитчната музика, настроението, самочувствието от танцовите умения и обменът на енергия водят до пристрастяване!!!

Водещ: Елена Бали 

Учител по танци, международен инструктор от Европа. Бали е артистичният й псевдоним. 
Дипломирана е като балетен педагог в Националната Музикална академия - България. Опитът й като преподавател по танци е 19 години работа с възрастни, 13 години - с деца (в Частни детски градини и училища), около 7 години - с глухи актьори от театър "Мим-арт". Елена танцува и учи хората на салса, бачата, самба, джаз балет и други. Като дете е увлечена от класически балет, по-късно се занимава професионално с модерен балет в "Дива" и "Сатен", като участва в "Каналето", "Хъшове" и други телевизионни предавания и концерти , гастолира в чужбина. Но влечението към екзотичните танци надделява и Елена започва да танцува, изучава и преподава карибски и бразилски . Създава своя школа по салса в София и във Варна със сценична група. Преподава в НАТФИЗ етно-сценични танци. От 2005 г. Елена всяка година в канена като танцьор и инструктор в международни танцови фестивали в България, Белгия, Холандия и други европейски страни. От 2005 тя е член на Българската професионална асоциация, член на Световния танцов съвет. Така тя сертифицира учениците си и е жури от 2009 до 2011 на квалификациите за Световното първенство по салса, провеждащи се в Лос Анжелис. От 2012 г. Елена Бали менажира единствената по рода си в България сценичната група за карибско, бразилско и афро-шоу "Амазония денс проджект", в което подготвя танцьори от три континента - Европа, Африка и Латинска Америка.

Earlier Event: September 26
Party dance