Back to All Events

Афиола

ХОЛИСТИЧНА ПРОГРАМА ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ И ДУХОВНО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ

От 7 септември , всеки четвъртък от 19:00 до 21:00 ч.| $25

Образователен семинар с цикъл от лекции и практически занимания

Митовете за природосъобразния начин на живот и нещата, за които се заблуждаваме, че са полезни. Как да открием и използваме напълно своя потенциал.
Подобряване на емоционалното състояние и качеството на мислене. Как да събудим огромните сили, които спят в нашия организъм. Древната храна на бъдещето и най-краткият път към здравословното хранене. Какво не знаем за съчетаването на храните и кои са златните правила на изкуството за хранене.
Събиране на чистата естествена енергия от природата - Фу Дзи, за укрепване на здравето. “Онова, което винаги говори без глас, е тялото.” Как да определяме  здравословното си състояние по очите, ноктите, ушите, дланите, пулсът, цвета на лицето, кожата, алармени точки и др. Безценните дарове от природата и най-често използвани растения, като лекарствени средства. Как да използваме правилно дадения ни естествен  биологичен часовник.

Лекциите и практическите занятия  са на български език и се водят от Дик Дерик – CNHP, физиатрик, член на Американската Асоциация по природно здраве, автор на 9 книги и публикации в популярни издания, продуцент и сценарист на предаване на здравословна тематика по ТВ.  Изучавал мистиката и езотеричните познания на древния Изток повече от 35 години. Твърдо е убеден, че знанието за миналото е мъдростта на бъдещето и ако искаме да променим посоката на живота си, трябва да позволим на духовното да надмогне материалното.

*АЛФИОЛА  е космическият център, който ръководи цялото човечество. Това е центърът на живота.

Програмата се провежда за първи път в Чикаго в новата зала на център Магура.  Цена на човек за 1 лекция с времетраене  2 часа – $25.
 

Earlier Event: October 26
Yoga
Later Event: October 27
Guitar Lessons