Back to All Events

Холотропно дишане

д-р Мариян Н. Господинов – лекар, Трансперсонален психотерапевт, ученик на Станислав Гроф – завършил 3 годишен курс на обучение GTT / ГРОФ ТРАНСПЕРСОНАЛ ТРЕНИНГ/. Работи с холотропно дишане и Трансперсонална психология от 1991г.

Елена Д. Евтимова – психолог, логопед, Трансперсонален психотерапевт, ученичка на Станислав Гроф – завършила 3 годишен курс на обучение GTT / ГРОФ ТРАНСПЕРСОНАЛ ТРЕНИНГ/. Работи с холотропно дишане и Трансперсонална психология от 1991г.

Измененото или холотропното състояние на съзнанието, възникващо при холотропно дишане, притежава извънредно мощно целително и трансформиращо действие. По време на холотропни сесии на повърхността се изтласкват задържани неприятни, трудни емоции и различни неприятни физически усещания. Тяхната пълна проява дава възможност да се освободим от тяхното блокиращо влияние. Може да се каже, че по време на холотропната работа, човек се освобождава от причините за проблемите и ограниченията, които има. Причини, които той носи в себе си от своето вътре утробно развитие, от своето раждане, от възпитанието и взаимоотношенията с околния свят. Причини, които ни карат да се чувстваме несигурни, объркани, подтиснати, агресивни, неспособни да се наслаждаваме на живота. Това е процес на очистване и освобождаване от стари травми, след който ние ставаме свободни, хармонични, пълноценни. И всичко това се случва защото сме позволили да се активира нашият „вътрешен целител”, скритата у нас самовъзтановяваща сила.

Освен мощния терапевтичен ефект, който холотропното дишане има, то се явява универсален път за бързо личностно и духовно развитие. По време на холотропния процес, участника може да има мощни духовни и трансперсонални преживявания, които по нов, по-ясен начин да очертаят пътя пред него.

Необходими са удобни, дрехи, шалте, одеяло, вода, и ако може да забравите мобилния си телефон :-) !

Програмата е гъвкава и в зависимост от динамиката на групата може да има промени в методите и времето. 

Обядът трябва да бъде лек - плодове, зеленчуци, салата, сокове, леки ( вегетариански ) сандвичи.

Необходима е и силна мотивация за успешното преминаване през целия процес!!!

Моля носете със себе си постелки, леки завивки и маски за очи. Местата са ограничени и участието е само с предварително записване.

Регистрация 1.224.800.1538

http://magurabcs.com/breathe/

25396012_1236638519812839_330940891469574753_n.jpg