Back to All Events

‼️ Семинар по астрология- на взаимоотношенията с партньора.

ПОДВОДНИТЕ КАМЪНИ НА НАШИТЕ ВРЪЗКИ
Астрология на взаимоотношенията с партньора.
***
Маргарита Иванова- Гита, астролог и психолог ще направи връзката между астрологията и нашите взаимоотношения с партньора. 
Ще научим положителните и трудните страни на всеки астролпгичен знак, привличане на партньорствата, кой с кой знак си допада и разбира. Разположението на планетите и влияние върху нашите партньорства. 
Дискусия и въпроси.

Вход: $10
***
*Астрологията ще ни води, за да научим повече за нашите взаимоотношения с папртньора. 
За тази цел е добре, който има рожденна астрологична карта да я донесе, който няма ще му бъде направена такава на място. Всеки ще получи кратка информация за партньорствата според рожденната карта.
***
Nominated “One of the best Bulgarians in USA for 2006” from University of Anthropology ,Salt Lake City- UTAH for her contribution to Bulgarians in USA during their life transition as emigrants.
Маргарита Иванова- Гита пишеше седмичните хороскопи на страниците на Вестник „България” повече от десет години, където мотивираше своите почитатели и ги подкрепяше в трудния емигрантски живот.
Гита е писала във вестник „Златорог” на теми: астрология, психология, здравослово хранене.
Гита водеше дълги години рубриката: „Излекувай душата си” във вестник 
„ Златорог”, рубрика; „Изповед” в „Булгариа сега”,където отговаряше на въпросите на своите читателки, помагайки им да разрешат проблемите в семейството, с децата, с партньора.
Гита е известната като Астролог, Психолог, Диетолог и Съветник по взаимоотношенията с партнорствата.
Гита е водила много групови семинари в Чикаго и се предпочита от клиентите си, защото използва различни методи като астрология и психология, където клиента стои в центъра на вниманието, так също, арт терапия и анализ на сънищата, за да помогне на клиентите си да изяснят мислите си, да вземат правилното решение, което идва от сърцето им, без да променят своята ценностна система. Тя им помага да променят начина си на мислене и да намерят мир и любов във всеки труден момент от живота. Така те намират решения на проблемите си, като се свързват със собственото си подсъзнание и истинската си природа.

42084581_2159116117680593_7186378952280113152_n.jpg
Later Event: October 17
KANGOO