I SUPPORT MAGURA

unnamed (12).jpg
unnamed (12).jpg

I SUPPORT MAGURA

10.00

Thank you!

Choose amount:
Quantity:
Add To Cart

МАГУРА В НОВ ДОМ

Магура е събирателен център за колективни и индивидуални изяви на български творци и новатори. От една идея - към повече дела. От един клас - към единство и обединение. От личната изява - към качествени и стойностни програми, общи проекти и чествания, съобразени с нуждите на новото време.

Нека всеки стъпил в този център има усещане за цел и принадлежност. Нека всеки има свободата да преследва своята мечта, да реализира своята идея или упражнява хобито си. Нека държим жива и динамична връзката между творци и публика и бъдем съпричастни и активни в нашите културни потребности. Така ще запазим заедно нашето богато културно наследство. 

ПАРТНЬОРИ 

Всички постоянни преподаватели и организации, развиващи дейност в центъра, са членове - ПАРТНЬОРИ на "Магура". Те имат СВОЙ ДОМ с правото на гарантиран график, бизнес план, реклама и възможности за съвместни проекти. Благодарение на това партньорство центърът гарантира съществуването на творческа сцена и най-важното: предлага културен обмен ОТ и ЗА българите в Чикаго. Станете партньори, ако имате идеи, мечти или желание да творите в екип без граници. Свържете се с екипа на място всеки вторник или на тел. 1.224.800.1538 за да си насрочете среща.

ПРОГРАМА 

До момента има развити множество постоянно действащи програми и допълнителни изяви, които може да следите на фейсбук и уебсайта. Новият център позволява успоредно водене на класове и програми. Предлага и почасово ползване на две зали и офис за нуждите на различни профисионалисти. Разработва се календар 2019-2020 с нови класове, програми, форуми, социални срещи, чествания и др. Всеки, който има идея за дейност в Магура е ДОБРЕ ДОШЪЛ в програмата.

БЛАГОДАРНОСТИ 

Екип Магура изказва огромна БЛАГОДАРНОСТ към всички спонсори, партньори, доброволци и поддръжници в подкрепа на девиза "ЗАЕДНО можем повече"!
Приемете нашата безкрайна ПРИЗНАТЕЛНОСТ за направените финансови дарения, подарен труд, време, идеи и чудесни приятелства по време на преместването и ремонта!

Екип Магура