Back to All Events

Медитации с кристални пеещи купи

МЕДИТАЦИЯТА И ЗВУКА В НАС

Хриси и Хриси споделят своя опит - как медитацията и звука на кристалните пеещи купи ни дават възможност да достигнем до и да се наслаждаваме на нашата вътрешна истинска същност. Така нареченото - Висш Аз, което всеки един от нас притежава и на което в забързаното ежедневие все по- малко обръщаме внимание, ангажирани със задачи, технология, път и отговорности.

Водеща идея в сесиите е, че духовността започва от душата и сърцето и е в наличност на всеки един от нас във всеки един момент.

ПРОГРАМА

* Практики за заземяване, пречистване и засилване на аурата;
* Медитация - водена, целенасочена в определена последователност с надграждане и съпроводена от вибрациите на звука на 7 кристални купи;
* Заключение - дискусия и споделяне на опит.

ПОДГОТОВКА: удобни дрехи, постелка за йога, завивка
ОПИТ: не е необходим, всеки работи на нивото, на което е
ЦЕНА: $20 редовна цена за една сесия
ПАКЕТ: $75 за 5 медитации | $15 всяка

Звукът, който възпроизвеждат купите е с честота 432 Hz, които отговарят на тон Ла/нотата/, по който се настройва цял оркестър. Твърди се, че вибрацията от 432Hz съответства на златното сечение известно още като " божествената пропорция". То определя съотношението на всичко в природата и е символ на красота и хармония. Оказва се, че тази вибрация влияе на атомите на нашето ДНК и то започва да резонира в тон с Вселената. Това носи на човек усещане за спокойствие, чистота и енергия.

Телефон за регистрация: 224.800.1538

meditationa H&H copy-page-001-2.jpg